Velkommen indenfor til min blog….!!

I dag er en stor dag for mig – jeg skriver mit første indlæg på min nye blog og kan samtidig glæde mig over, at jeg sammen med min forretningspartner Stig Wetterstrøm lancerer vores nye selskab.

 

 

Lige kort om mig selv, så ved I lidt mere om, hvem jeg er og hvad der er min baggrund. Jeg har arbejdet med Pension og Sundhed de seneste 13 år. Jeg har arbejdet med rådgivning, salg, markedsføring, kommunikation produktudvikling og meget mere. I ”PensionsSelskabet” rådgiver vi virksomheder og private indenfor Pension og Sundhed.

Privat er jeg gift, bor i Lyngby og har en søn på 2 år. Stig er gift, bor i Århus og har 2 børn på hhv. 7 og 10 år.

Min blog kommer ”lidt som navnet siger” til at handle om pension og sundhed. Jeg vil skrive om, hvad der rør sig på markedet og komme med gode råd i ny og næ. Jeg vil selvfølgelig prøve at gøre det nærværende og interessant, og håber meget at det lykkes.

 

Det første gode råd..

Ja, det er mit første indlæg, og jeg vil dermed også bidrage med mit første gode råd…

Sørg for allerede nu, at tage stilling til om du vil/skal betale ekstra ind til din pension i år… Da indbetalingerne til pension enten giver fradrag eller ”du kan se bort fra dem i din indtægt” vil det påvirke, hvor meget du skal betale i skat. Det er derfor en god ide, at få overblik over om du skal betale eller have penge tilbage i skat. Skal du betale penge tilbage, vil dette kunne udlignes via indbetaling til pension.

Pension via dit arbejde
Har du din pension via dit arbejde, vil det beløb, du ønsker at indbetale senest skulle være med i din decemberløn. Hvis du skal indbetale ekstra, skal du oftest kontakte den, der sidder med lønnen i jeres selskab.

Sparer op privat
Har du din pensionsordning privat, har du lidt bedre tid. Her skal du indbetale senest d. 27. december (via netbank) alternativt d. 28. december, men så skal du gå i banken eller på posthuset. Du kan få et girokort ved at kontakte dit pensionsselskab.

Det var alt for nu – ser allerede nu frem til at skrive mit næste indlæg.

 

One Response

  1. raili kling says:

    Tillykke med den nye firma !! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top