Betal først afgift på kapitalpension i 2014

Den 27.6.2013 vedtog folketinget at forlænge skatterabatten til 2014. Skatterabatten er en besparelse på afgiften på kapitalpensionen fra normalt 40 % til nu 37,3 %, det giver den enkelte længere tid til at få det gjort.

Om afgiften bliver betalt i 2013 eller i 2014, har ingen betydning for det endelig resultat.

Billede1

Jeg har tidligere skrevet omkring fordelene ved at betale afgiften nu, frem for at vente til udløb – http://pensionsbloggen.dk/kapitalpension-skal-man-betale-afgiften-nu/ og disse forudsætninger har umiddelbart ikke ændret sig.

OBS.
Jeg vil dog lige tilføje, at hvis din kapitalpension består af “gamle penge”, altså en opsparing, hvor du har en høj ydelsesgaranti – skal du sikre dig, at du kan få denne høje garanti med over, samt at beløbet du vil kunne modtage for at gå fra det “det garanterede miljø” til et ikke garanteret miljø ikke ændre sig. For hvis dette beløb er en procentmæssig faktor, kan det være en MEGET dyr løsning.

One Response

  1. […] Det afhænger bla. af størrelsen på din kapitalpension og antallet af år til du skal på pension. Du skal i hvert fald have ca. 60.000 kr. – 70.000 kr. i opsparing, men læs mere http://pensionsbloggen.dk/betal-forst-afgift-pa-kapitalpension-i-2014/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top