Om PensionsBloggen

  • Ens pension er altid i spil!!!
  • Der sker hele tiden nye tiltag, regler bliver lavet om og det er meget kompliceret stof.

På PensionsBloggen vil jeg prøve at afkode lidt af det der sker, og give jer mit syn på, hvad der rør sig på pension og sundhedsområdet – og ikke mindst hvordan man skal forholde sig til det.

Jeg har de seneste mange år beskæftiget mig med kommunikation på pensionsområdet – både til virksomheder, medarbejdere og andre inden for faget. Kommunikationen er som jeg ser det, et meget væsentligt punkt  “for hvad er det lige, jeg har “købt”, som skulle give mig min tryghed og sikkerhed om 30 år? ” Det er der muligvis en del, der ikke er helt sikre på… ??

Jeg håber, jeg kan bidrage til at denne verden bliver lidt mere forståelig og interessant for alle. Giv mig endelig en kommentar med på vejen, så skal jeg gøre mit bedste for at give dig et svar du kan bruge…

Lidt om mig

Jeg har arbejdet med pension og sundhedsforsikringer siden 2000, og er uddannet på Forsikringsakademiet Rungstedgaard der er selskabernes fælles uddannelsesinstitution – derudover har jeg læst HD og Merkonom.

Til hverdag er jeg Partner i PensionsSelskabet, som rådgiver og etablerer pension og sundhedsløsninger til virksomheder og private.

 

Top