Sundhedsforsikringerne stiger i antal

Sundhedsforsikringen er efterhånden ved at være et medarbejdergode, som man som medarbejder kan forvente. I dag har ca. 1,5 mio. danskere en sundhedsforsikring.

I nyhedsbrevet fra Brancheforeningen Forsikring og Pension, kan man i dag læse at Sundhedsforsikringerne har vist deres værd og at virksomhederne samlet tjener penge på at have forsikringen, via besparelse på vikarer og sygdom.

Stor fordel for medarbejderne
Ved at virksomheden har en sundhedsforsikring, gør de medarbejderne en stor økonomisk tjeneste, da der er en væsentlig forskel i prisen på en sundhedsforsikring, der er købt privat og en købt via virksomheden. Forskellen på at købe en sundhedssikring privat mod at virksomheden ”hjælper med indkøbet” udgør gerne en forskel på 100% eller mere.

Har din virksomhed i dag ikke en sundhedsforsikring og du har derfor heller ikke en, eller har du købt den privat – ville en anbefaling herfra være, at du skulle høre virksomheden om kunne stille muligheden til rådighed for medarbejdere – men hvor man selv står for at betale forsikringen. Flere udbydere af sundhedsforsikringer laver dem gerne frivillige for medarbejdere, så medarbejderne stadig kan få fordelen af den merkant lavere prissætning, men hvor virksomheden ikke står for udgiften.

Både for medarbejdere og virksomheden er det vigtigt at medarbejderen får hurtig hjælp, så når man søger en sundhedsforsikring kan det være en stor fordel at vælge et selskab som har en hotline, hvor medarbejderen kan ringe direkte til uden først at skulle have en lægehenvisning, altså er der en stor tidsbesparelse her. Når man skal vælge selskab så kig også efter et selskab hvor der er ubegrænset antal af behandlinger til de mest anvendte som er fysioterapeut, zoneterapeut, akupunktur, psykolog og akupunktur. På denne måde er medarbejderen sikker på at kunne blive behandlet færdig, uden at skulle tænke på de kun har X antal behandlinger. Samt det også kan være en økonomisk fordel at vælge et selskab hvor medarbejderen ikke selv skal lægge pengene ud for behandlingen.

Dækket i forbindelse med fejlbehandling
Lige en kommentar til artiklen i Jyllands Posten bragte onsdag den 2. oktober hvor en kvinde ikke kunne få erstatning fra den offentlige patientforsikringsordning for en skade forårsaget af en kiropraktor. Ved sundhedsforsikringerne som vi i PensionsSelskabet arbejder med er alle behandlere omfattet af en ansvarsforsikring – så de er dækket i forbindelse med en fejlbehandling.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top